0416 - 33 69 31 info@sgdeoverlaat.nl
Zoeken
Vacatures Office 365 Login Menu

Activiteiten

Zit je op de Overlaat, dan kan je deelnemen aan allerlei activiteiten. Zo worden er regelmatig sportwedstrijden georganiseerd, je kunt lid worden van de leerlingenraad of je kan zitting nemen in de redactie van de schoolkrant. Ben je muzikaal dan kan je je opgeven voor de schoolband. Voor de onderbouw wordt er een discoavond en een carnavalsavond georganiseerd.  Ook kun je een avond gaan schaatsen in Eindhoven. In juli hebben we altijd een hele leuke sportdag.  Genoeg te doen dus.....

Maar hoe gaat het nu het komende half jaar. De tijd dat je een keuze gaat maken en dat je je aan gaat melden.

Dinsdag 30 oktober 2018
Op 30 oktober bezoek je hoogstwaarschijnlijk, samen met je basisschool, onze school. Bij ons ga je 3 minilesjes volgen zodat je een beetje een idee krijgt hoe het is om ieder lesuur een andere docent te hebben. Wij heten je welkom tijdens deze eerste kennismaking met onze school.

Zaterdag 19 januari 2019
Open Dag. Tussen 10.00 en 14.00 uur staan onze deuren wagenwijd open voor jou en je ouders. Kom kijken en laat je verrassen. Al onze profielen zetten hun beste beentje voor. Maak thuis alvast een vragenlijstje want je mag ons alles vragen.

Maandag 11 maart en dinsdag 12 maart 2019
Dit zijn de aanmeldavonden. Klik hier om te kijken wat je allemaal nodig hebt tijdens deze avond. Het is natuurlijk de bedoeling dat jij ook meekomt. Weet je wat fijn is? Op het aanmeldformulier kun je namen opschrijven bij wie je in de klas wilt. Als je dan aangenomen wordt, dan gaan we ons best doen om jullie bij elkaar te plaatsen.

Testdagen in maart 2019
Als we het aanmeldformulier hebben ontvangen dan kan het zijn dat we je uitnodigen voor een extra test. Die test maak je hier op school. Zo kunnen we je nog beter leren kennen en kunnen we nog beter je niveau bepalen. Voor de test hoef je niet te leren.

Dinsdag 7 mei 2019
Op deze dinsdag gaat de brief met de post of je bent aangenomen. Donderdag 9 of vrijdag 10 mei ontvang je deze belangrijke brief dus in de brievenbus. Beetje spannend maar dat hoort erbij.

Dinsdag 18 juni 2019
Als je bent aangenomen dan kom je deze middag naar school. Op deze middag maak je kennis met je nieuwe mentor en je nieuwe klasgenootjes. Je maakt een rondleiding door de school en we maken een foto voor op je pasje.

Eind juni 2019
Per post ontvang je alle formulieren en papieren die je nodig hebt. Hoe je je boekenpakket moet bestellen, welke spulletjes je zelf nog moet gaan kopen, wanneer we je voor het eerst weer verwachten op school en nog meer belangrijke informatie.