0416 - 33 69 31 info@sgdeoverlaat.nl
Zoeken
Vacatures Office 365 Login Menu

Talentontwikkeling

Lijkt het je leuk om mee te doen aan een van onze academies? Alle leerlingen uit leerjaar 1+ 2 op de Overlaat krijgen de mogelijkheid om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Als je aan een academy meedoet krijg je 2 lesuren extra per week om je talent te ontwikkelen. Dit is niet verplicht, maar wel erg leuk en leerzaam. Je kan kiezen uit 5 academies:

De SPORTS academy is vernieuwend en bedoeld voor sportieve leerlingen die geïnteresseerd zijn in sport en graag meer willen leren over verschillende onderdelen binnen de sport. Je krijgt naast praktijk- ook theorielessen. Deze worden gegeven door een docent lichamelijke opvoeding in onze ultramoderne gymzaal met een klimwand van bijna 10 meter hoog. Graag meer info?  Stuur een mail naar: m.dellemann@sgdeoverlaat.nl of vraag naar dhr. Delleman.

Doe je mee met de TECH academy? Tijdens deze techniekuren dagen wij je uit met leuke opdrachten waar je helemaal los kunt gaan. Wat denk je van het maken van een insectenrobot of een alarmbel? Ook leer je hoe het licht van je fiets werkt en hoe je een robot bestuurt vanaf de computer.
Nog vragen? Stuur een mail naar: r.vrieze@sgdeoverlaat.nl of vraag naar dhr. Vrieze.

ARTS academy. Wil je ook graag muziek maken samen met leerlingen die net als jij in een band willen spelen? Of heb je altijd al gedroomd van een toneelcarrière? Misschien schilder, teken of fotografeer je liever en vind je het leuk om daar wat meer mee bezig te zijn onder begeleiding van enthousiaste docenten? Kortom: als jij je creatieve talenten verder wilt ontwikkelen is er van alles mogelijk binnen de arts academy van onze school (samen met participatie cultuurfonds). Meer weten?
Stuur een mail naar: t.vuik@sgdeoverlaat.nl of vraag naar mevr. Vuik.

De BUSINESS academy biedt uitdagende lessen voor iedereen die later misschien zijn/haar eigen bedrijf wil starten. Dus ben jij creatief en zit je al boordevol ideeën, meld je dan snel aan. Wij bieden een kennismaking met bedrijven in de omgeving aan, waarbij uitdagende en creatieve opdrachten centraal staan.
Nader kennismaken? Stuur een mail naar t.knapen@sgdeoverlaat of vraag naar dhr. Knapen.

Sta je nu al graag in de keuken om je ouders te helpen met koken, dan is de nieuwe FOOD academy echt iets voor jou. Je leert de basis in de keuken en in de bakkerij, en leert om te gaan met smaak. Je maakt de lekkerste dingen, van simpele tot uitdagende gerechten we helpen je zodat je eventueel ook thuis in de keuken aan de gang kunt, en wat is er nou leuker en lekkerder om bijvoorbeeld voor je verjaardag je eigen taart en hapjes te maken? Meer weten?
Stuur een mail naar: h.de.boer@sgdeoverlaat.nl of vraag naar dhr. de Boer.

Heb je interesse voor een van de academies? Geef dit dan aan op het aanmeldformulier