0416 - 33 69 31 info@sgdeoverlaat.nl
Zoeken
Vacatures Office 365 Login Menu

Studierichtingen

Je kunt bij ons alle leerwegen van het vmbo volgen en ook met een extra praktijkvak een mavo+ diploma halen!


vmbo-b | vmbo-k | mavo+ (vmbo-gt)


Nieuw onderwijsmodel

> Opstart met mentor
> Keuzewerktijd
> Huiswerkbegeleiding

8.30 uur > Opstart met mentor of keuzewerktijd
9.00 uur > Start lessen
middag > Keuzewerktijd / huiswerkbegeleiding

Opstart met mentor | Je krijgt een eigen mentor bij wie je altijd terecht kan, want naast een fijne schooltijd willen we natuurlijk ook dat je goede resultaten behaalt. Meerdere dagen per week start je de schooldag op samen met je mentor. Bij deze opstart wordt onder andere aandacht besteed aan het maken van een goede planning voor huiswerk en toetsen.

Keuzewerktijd | Vind je een vak moeilijk of wil je juist méér weten? Dan hebben we volop ruimte om gebruik te maken van keuzewerktijd. De docent is dan beschikbaar voor vragen en geeft extra uitleg waar nodig.

Huiswerkbegeleiding | Vind je het lastig om je huiswerk in te plannen of te maken? Dan kun je op meerdere dagen gebruik maken van onze gratis huiswerkbegeleiding onder begeleiding van een docent.

Onderwijs op maat | Bij ons krijg je de kans om op te stromen naar een hoger niveau, als je dat wilt en kunt. Het basisschool advies is het startpunt, niet het eindpunt. Samen gaan we voor het beste resultaat en stomen we jou klaar voor de toekomst!

Op onze school werken coaches en andere specialisten. Ook als je wat meer ondersteuning nodig hebt kun je meedoen op school.

We werken met kleinere klassen zodat er meer aandacht is per leerling. Een fijne schoolomgeving voor jou!

Leerlingen uit de brugklas blijven gedurende de hele lesdag op school.