0416 - 33 69 31 info@sgdeoverlaat.nl
Zoeken
Vacatures Office 365 Login Menu

Thema ouderavond - social media

Bericht geplaatst op: 31-1-2018

Binnen de Overlaat is er een actieve ouderraad. De ouderraad vertegenwoordigt de ouders op een actieve wijze en doet dat zo goed mogelijk. Een van de activiteiten van de Ouderraad is het organiseren van een thema-avond. Dit jaar wordt deze thema-avond gehouden op maandag 19 februari  a.s. Het onderwerp zal iedere ouder aanspreken.

Social media en jongeren 

Bijna iedereen heeft een smartphone. Ook onze pubers hebben er vaak een. Pubers brengen dan ook veel tijd door op hun telefoon; Appen, SnapChat, Twitteren, Facebooken en lekker surfen op het net. Het liefst nemen ze de telefoon mee naar bed! Zelfs op school wordt de telefoon veel gebruikt, ook tijdens de lessen. Social Media is een vast onderdeel van uw zoon of dochters leven. “De wereld ligt door social media aan uw pubers voeten. Alles is vindbaar! Leuke en boeiende dingen. Maar soms ook dingen die we onze pubers liever nog even niet laten zien.”

Inloop: 19.15 uur
Start: 19.30 uur
Einde: 21.30 uur

Uw gesprekspartner Katja Schuijffel – Mediafulness
Tijdens deze ouderavond geeft Katja Schuijffel van Mediafulness u een kijkje in de online wereld van uw kinderen. Wat doen ze eigenlijk allemaal? Waar houden ze zich al die uren per dag mee bezig? Twee acteurs van Helder Theater spelen herkenbare situaties uit de praktijk en gaan daarna met u in gesprek.

Aanmelden voor deze avond: stuur een mail naar ouderraad@sgdeoverlaat.nl.  Vermeld met hoeveel personen u aanwezig zult zijn. Anders dan eerder vermeld is deze ouderavond voor zowel ouders/verzorgers als voor leerlingen.   

 

Wij begrijpen dat u het druk heeft. Toch willen wij u allen verzoeken om deze thema-avond te bezoeken. Ervaring leert ons dat deze avonden zeer leerzaam zijn in een ontspannen, gezellige en informele sfeer.


Ouderraad de Overlaat

 


Terug