0416 - 33 69 31 info@sgdeoverlaat.nl
Zoeken
Vacatures Office 365 Login Menu

Gala 2018

Bericht geplaatst op: 16-5-2018

Vrijdag 25 mei 2018
aankomst en ontvangst van de leerlingen vanaf 19.00 uur
aanvang feest: 20.00 uur – einde 23.00 uur

Beste 4e jaars leerling,

Hierbij nodigen wij je uit om deel te nemen aan het gala voor het 4e leerjaar. Het gala zal gehouden worden bij de Overlaat.

De entree bedraagt € 10,00 per persoon, dit bedrag betaal je als je je kaartje komt kopen. Dit is een all inclusive prijs. Hiervoor krijg je een welkomstdrankje, onbeperkt fris, 1 alcoholvrije cocktail en hapjes. Je mag één introducé meebrengen! Hiervoor betaal je € 12.50.

Er wordt wel van je verwacht dat je in gala-waardige kleding komt anders moeten wij je de toegang weigeren.

Bij binnenkomst wordt er van elke leerling een foto gemaakt. Gedurende de rest van de avond worden er sfeerfoto’s gemaakt. Ook staat er een photobooth met leuke props. Deze foto’s zijn na het gala te downloaden via onze site.

De afgelopen jaren wordt het voor de leerlingen steeds meer een traditie om op een speciale manier naar het gala te komen. De leerlingen arriveren in een mooie auto, op een versierde fiets, een platte kar, een tractor enz. enz. Het wordt dus steeds meer een spektakel. Wij nodigen ouders, broers en zussen van harte uit om te komen kijken. Houd er wel rekening mee dat het druk is en dat het vinden van een parkeerplaats een probleem kan zijn. We zijn nog aan het kijken waar er verzameld gaat worden. Dit wordt per mail aan jullie doorgegeven.

Het GALA-feest is alcoholvrij!!

Hoogtepunt van deze avond is natuurlijk de verkiezing van King en Queen of the Prom. Dit mag je niet missen.  Op het gala kunnen jullie zelf via een stembiljet je definitieve keuze kenbaar maken.

We gaan er een knallend feest van maken en hebben een paar verrassingen in petto. Heb je nog vragen over het gala mail dan naar: j.buitenwerf@sgdeoverlaat.nl

Kaartjes voor het GALA-FEEST zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de administratie.

Wij rekenen op je aanwezigheid!
Gala-commissie S.G. de Overlaat


Terug