0416 - 33 69 31 info@sgdeoverlaat.nl
Zoeken
Vacatures Office 365 Login Menu

Talents

Ontdek jouw talenten!

Alle leerlingen in leerjaar 1 krijgen op de Overlaat de mogelijkheid om hun talenten te ontdekken en ontwikkelen. Hiervoor bieden we 4 academies aan: LIFESTYLE, TECH, BUSINESS & FOOD. Iedere periode (1 t/m 3) is het mogelijk een andere academy te volgen. Je kunt ook alle periodes dezelfde academie volgen. Je krijgt dan 2 lessen per week deze academie.

Houd jij je graag bezig met bewegen of een gezonde lifestyle? Of zou je hier juist meer over willen weten? Bij onze LIFESTYLE academy komen allerlei onderwerpen aan bod! bekijk het filmpje hieronder van onze Lifestyle Academy.

Bij de TECH academy dagen wij je uit met gave opdrachten. Maak hier een eigen robot, bouw een raket of ga een andere wereld in met onze virtual reality brillen. Ook worden er drone wedstrijden gehouden!

Onze BUSINESS academy biedt uitdagende lessen voor iedereen die later zijn eigen bedrijf wil starten. Ben jij creatief en zit je boordevol top ideeën? Hier kan je kennismaken met bedrijven in de omgeving waarbij uitdagende opdrachten centraal staan.

Sta je nu al in de keuken om te helpen? Dan is de FOOD academy echt iets voor jou. Onder begeleiding word je klaargestoomd en leer je de basis in de keuken en de bakkerij. Je maakt de lekkerste gerechten, van simpel tot uitdagend.