0416 - 33 69 31 info@sgdeoverlaat.nl
Zoeken
Vacatures Office 365 Login Menu

Talentontwikkeling

Ontdek jouw talenten!

In onze brugklas kan je kiezen uit

5 ACADEMIES

om je talenten te ontdekken en ontwikkelen! Als je aan een academy meedoet krijg je 2 lesuren extra per week. Dit is niet verplicht, maar wel erg leuk én leerzaam!

SPORTS | TECH | ARTS | BUSINESS | FOOD

Ben jij super sportief en wil je meer leren over verschillende sportonderdelen? Bij de SPORTS academy krijg je naast praktijk- ook theorielessen. De lessen worden gegeven door een sportdocent in onze ultramoderne gymzaal met een klimwand van bijna 10 meter hoog.

In de TECH academy dagen wij je uit met gave opdrachten. Maak hier een eigen robot, bouw een raket of ga een andere wereld in met onze virtual reality brillen. Ook worden er drone wedstrijden gehouden!

Wil je graag muziek maken samen met andere leerlingen? Of droom jij van een carrière in de spotlights? Schilderen, tekenen of fotograferen? Er is van alles mogelijk binnen onze ARTS academy.

Onze BUSINESS academy biedt uitdagende lessen voor iedereen die later zijn eigen bedrijf wil starten. Ben jij creatief en zit je boordevol top ideeën? Hier kan je kennismaken met bedrijven in de omgeving waarbij uitdagende opdrachten centraal staan.

Sta je nu al in de keuken om te helpen? Dan is de FOOD ACADEMY echt iets voor jou. Onder begeleiding word je klaargestoomd en leer je de basis in de keuken en de bakkerij. Je maakt de lekkerste gerechten, van simpel tot uitdagend.