0416 - 33 69 31 info@sgdeoverlaat.nl
Zoeken
Vacatures Office 365 Login Menu

Vernieuwend VMBO

Je kunt kiezen tussen één van de 7 profielen die onze school aanbiedt. Meer informatie hierover kan je ook lezen in het Profielkeuzeboekje. 

 • BWI: Bouwen, Wonen en Interieur
  In het profiel Bouwen, wonen en interieur maak je kennis met alle onderdelen van het bouwproces: van ontwerp tot product, van fundering tot dak. Voor meer informatie.
 • D&P: Dienstverlening en Producten
  Het profiel Dienstverlening en producten is een breed oriënterend profiel. Dit profiel geeft je de mogelijkheid je keuze langer uit te stellen en je breed te oriënteren op verschillende beroepen. Door het uitvoeren van allerlei praktijkopdrachten leer je jezelf kennen, ontdek je wat je leuk vindt, waar je goed in bent en wat je ook nog graag zou willen doen. Voor meer informatie:
 • E&O: Economie en Ondernemen
  In het profiel Economie en ondernemen maak je kennis met veel werkzaamheden en beroepen. Je bent precies en vindt het leuk om met cijfers en geld om te gaan of je helpt mensen met het maken van een keuze.
 • HBR: Horeca, Bakken en Recreatie
  In het profiel HBR maak je kennis met alle facetten van deze industrie. Je leert koken voor gasten, maaltijden serveren, brood en taart bakken en activiteiten organiseren voor mensen.
 • M&T: Mobiliteit en Transport
  In dit profiel leer je alles wat met vervoer te maken heeft van een motor repareren tot een route voor een vrachtwagen plannen. Je leert werken met twee- en vierwielers, met dieselmotoren en elektrische auto's van step tot vrachtwagen.
 • PIE: Produceren, Installeren en Energie
  In dit profiel komen installatietechniek, elektrotechniek en metaaltechniek samen. Aan de hand van tekeningen leer je hoe je installaties en producties in elkaar zitten. Die tekeningen en producten moet je ook zelf maken: twee- en driedimensionaal (2D en 3D)
 • Z&W: Zorg en Welzijn
  In het profiel Z&W kies je voor een profiel waarbij je later kiest voor een beroep waarin je klaarstaat en zorgt voor een ander. Je moet natuurlijk graag met mensen om willen gaan en goed kunnen luisteren.