0416 - 33 69 31 info@deoverlaat.nl
Zoeken
Vacatures Office 365 Login Menu

Gymkleding

Op onze school sporten de leerlingen in uniforme sportkleding. Dit sportkledingpakket kunt u online bestellen via deze link.

Doe dit in ieder geval voor 23 juli a.s. U kunt kiezen uit verschillende kledingpakketten. Leerlingen van leerjaar 1 ontvangen het bestelde pakket tijdens een van de eerste gymlessen. Totdat de leerlingen in het bezit zijn van de uniforme gymkleding mogen ze in eigen gymkleding sporten.  De factuur ontvangt u in de zomervakantie. Zou u voor 1 september willen betalen?

Voor alle leerjaren geldt dat de leerlingen in het bezit moeten zijn van sportschoenen geschikt voor binnensport en sportschoenen geschikt voor buitensport. Deze dient u zelf aan te schaffen.

  • Ik weet echt niet welke maat ik moet bestellen? > Houd de maten aan van de sportkleding die leerlingen prive gebruiken.
  • Mijn kind heeft het kledingpakket ontvangen maar het past niet? > Geen probleem. De kleding kan iedere de ochtend worden geruild in het magazijn van de school. Wel vragen we de leerling er niet eerst in te sporten. Neem daarom de eerste gymles dan ook zelf een shirt en broek mee.
  • Ik weet echt niet welke maat ik moet bestellen? > Houd de maten aan van de sportkleding die leerlingen prive gebruiken.
  • Kan ik ook een jongenspakket kiezen als meisje? Of een meisjespakket als jongen? > Maar natuurlijk. Je kiest de kleding waar jij je het fijnst in kan bewegen.