0416 - 33 69 31 info@deoverlaat.nl
Zoeken
Vacatures Office 365 Login Menu

Word jij onze nieuwe collega?

De Overlaat. Al 40 jaar op de bekende plek aan de Eikendonklaan. Een trotse vmbo-school. Eigenzinnig, vertrouwd en gewoon goed in wat we doen. Met een kleurrijk eigen schoolgebouw, veel enthousiaste leerlingen en medewerkers, in een groene omgeving, midden in de Langstraat.

 

🙋‍♀️ Word jij onze nieuwe collega? 

Kom werken in een betrokken kernteam/deskundige vakgroep waar jij samen met jouw collega’s en teamleider aan een uitdagend en vernieuwend onderwijsaanbod bouwt. Als mentor of mede-mentor ben je essentieel in de begeleiding van onze leerlingen. Je creëert een warme en veilige sfeer in de klas en je bent een expert in het bieden van onderwijs op maat. Bij ons staat elke dag in het teken van het beste uit elke leerling halen, in een omgeving die zowel jou als hen inspireert. Toffe projecten, binnen maar ook buiten de school, vernieuwend en levensecht leren. Wij houden van denken én doen, net als onze leerlingen!

 

📅 Save-the-Date

Benieuwd naar meer? Kom naar onze Let's Meet bijeenkomst op woensdag 15 mei, speciaal voor geïnteresseerde docenten/ zij-instromers! Meer info volgt, houd onze website/socials in de gaten.

 

🤗 Nieuwsgierig?

Voor meer informatie, bekijk onze vacatures (via onderstaande links) op de website van Ons Middelbaar Onderwijs, via deze site kun je solliciteren:

    ---------------------------------------

    Stage lopen?

    Volg je een lerarenopleiding en wil je stage lopen op SG de Overlaat? We maken graag kennis! Neem contact op met de schoolopleider via i.muijzelaar@deoverlaat.nlVia de academische opleidingsschool AOS West-Brabant dragen we bij aan het opleiden van nieuwe docenten. Klik hier voor meer informatie over de opleidingsschool.